KALVEBRYST MED OVNSSTEKTE GRØNNSAKER

Kalvebryst med Ovnsstekte Grønnsaker

Marinert kalvebryst med rotgrønnsaker i ovn.

Grønnsakene ligger og godtgjør seg i kalvefettet som renner av i stekeprosessen.

Enklere måte å lage middag på finnes ikke, beregn ca to timer steketid.

Sluttresultatet blir fantastisk godt.

Både kjøtt og fett smelter i munnen.

Mmmm….

Kalvebryst uten ben til seks personer.

Mariner kjøttet og la ligge så lenge som mulig, gjerne over natten.

Marinade

Rosmarin

Basilikum

Timian

olje

Salt og pepper

Grønnsaker

12 kokefaste poteter

6 gulrøtter

1 sellerirot

Sett ovenen på 180 grader og stek først kjøttet i ca 1 tim.

Sett inn grønnsakene og stek ytterligere ca 1 tim, følg med slik at ikke det grønne blir overkokt.

Feel Good With Food!

Hilsen

Annica

 

About these ads

Stikkord: , , , ,

Kategorier: Kjøtt

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

2 kommentarer den “KALVEBRYST MED OVNSSTEKTE GRØNNSAKER”

  1. desember 26, 2010 kl. 1:32 am #

    Nam, har fryseren full av kalv, gleder meg til denne..

    • desember 27, 2010 kl. 6:45 pm #

      Herligt Monica, jeg kommer på middag:-) Tar med meg Tore også:-)

      Stor juleklem til deg!

      A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: