JORDBÆR, MASCARPONE OG MARASCHINO

Trenger du tips til en kjapp dessert som smaker himmelsk? Da skal du følge nøye med på fremgangsmåten nedenfor. Oppskriften er ikke noe hokus pokus i seg selv, kun jorbær og mascarpone blandet med maraschino og revet sitronskall. Selv om desserten er enkel å sette sammen, så er det likevel noe førsteklasses over det hele. Ganske sikkert inneholder den også et snev av norsk sommer og hvem elsker ikke det?

Ingredienser

6 pers

3 kurver jordbær

1 boks mascarpone

1 sitron (skallet)

2-3 ss maraschino

2-3 ss kremfløte

Riv skallet av en sitron og bland sammen med mascarpone og kremfløte.

Smak av med maraschino.

Skyll jordbærene og del i to, hell over mascarponekremen og pynt med revet sitronskall på toppen.

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord: ,

Kategorier: Ukategorisert

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

6 kommentarer den “JORDBÆR, MASCARPONE OG MARASCHINO”

  1. juli 6, 2012 kl. 12:20 pm #

    Ser fortryllende ut! Elsker duften av nyrevet sitronskall, en av de fineste tingene som finnes!

    • juli 6, 2012 kl. 12:40 pm #

      Takk Tora, kul blogg du har:)

      Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

      Hilsen Annica

  2. juli 6, 2012 kl. 8:41 pm #

    Bli med på jordbær utfordringen på Matbloggsentralen Annica! :)

  3. juli 17, 2012 kl. 11:42 am #

    Kjempelekkert alternativ til Jordbær og Fløte. :)

    • juli 17, 2012 kl. 11:44 pm #

      Absolutt Gry:) Herligt med sommersmaker…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: