GRILLET LAKS MED SALSA VERDE

Wow, for en smaksbombe:) Grillet laks servert med kald saus laget av urter, ansjos og kapers. Denne retten bør nytes langsomt!

Ingredienser

6 pers

6 stykker laks med skinn (rosset)

8 ansjos

ca 100 gr kapers

2 store never basilikumblader

1 stor neve bladpersille

1 neve mynthe

3 fedd hvitløk

1 ss dijonsennep

2 ss vineddik (rød)

olivenolje

Rens ansjosen og hakk den grovt

Legg urter, ansjos, hvitløk og kapers i en blender

Bruk pulse knappen slik at du får en grov men fyldig blanding

Legg over i en bolle og rør inn sennep og eddik

Tilsett olivenolje til du får ønsket konsistens og smak. Dash over med rikelig sortpepper.

Her har jeg penslet litt grillolje på laksen og så grillen jeg den over kullgrill

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord: ,

Kategorier: Middag

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: