KENTIA SICILIA

Som regel gjør vi det enkelt her nede til lunsj, vi pakker kjølebagen stappfull med vannmelon og litt brødmat og tilbringer dagen på stranden. Men, idag fristet det veldig med restaurantbesøk så vi svingte oss raskt fra badetøy til kjole og sandaler og tok turen langs strandkanten mot den gamle delen av Cefalu. Kentia er kanskje den mest ekslusive restauranten vi har vært på hittil men det betyr ikke at maten står i tråd med stilen. Godt var det, og som dere ser så ligger det vakkert til langs vannet, men i forhold til pris så synes vi nok at hele menyen er overpriset. Pastaen var det ikke noe å si på så her kan dere bare skrolle dere nedover og hente inspirasjon. En av rettene som bør prøves ut er fiskeraviolien med pistasjesaus.

Seafoodsalad med blekksprut, lett vinagrette

Carpaccio av sværdfisk, veldig godt

Krepsehaler

Hummer med hjemmelaget pasta

Ravioli med fiskfyll og pistasjesaus

Seafood pasta

Hilsen Annica på Sicilia

About these ads

Stikkord: , ,

Kategorier: Restaurant

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: