Blåbær crumble

Blåbærcrumble

Hverdagssnadder, rik på antioksidanter og C vitamin. Fibrene får du også med deg fra harvregyna, sukker mengden kan du regulere selv. Sånn sett blir denne desserten et sunt og friskt innslag i hverdagen, eller til fest om du vil.

DSC_1259

Ingredienser

ca 500 gr friske blåbær

175 gr smør (romtemperert)

2 dl havregryn

2 dl hvetemel

0,5 dl sukker

potetmel

DSC_1256

Bland alt det tørre.

DSC_1264

Tilsett smøret og bland godt.

DSC_0011

Smør en paiform og dekk til med blåbær. Dryss over crumbledeigen.

DSC_0023

Stek i ovnen på ca 180 grader i ca 20-25 minutter. Nytes med enten vaniljeis eller vaniljekrem.

DSC_0045

HIlsen Annica

About these ads

Stikkord: , , , ,

Kategorier: Pai

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: