Suppe med spinatwraps – salsiccia

DSC_0212

Jeg hadde tre salsiccia pølser fra Idsøe liggendes i kjøleskapet igjen fra søndagens middag, og med nykokt kraft fra gårsdagens kyllingrett, var det ikke veldig mye som skulle til for å få det lille ekstra i et måltid. Lett, lekkert og bare fantastiskt godt!

DSC_0119

Ingredienser

4 pers

6 dl kyllingkraft

4 salsiccia

8 st vårløk

1 pkt bladspinat (ca 250 gr)

soyasaus (etter smak og behag)

DSC_0124

Klipp opp pølsene i den ene enden,

DSC_0126

press ut innmaten.

DSC_0128

Lag små kuler.

DSC_0136

Varm opp kyllingkraften og legg spinatbladene i den varme kraften i en til to minutter. Løft dem opp på et brett.

DSC_0132

Legg et spinatblad rundt den lille pølsekulen og press til.

DSC_0145

Finsnitt vårløken.

DSC_0149

Varm opp kraften og smak av med soyasaus, tilsett vårløken og kok på svak temperatur i ca 2-5 minutter. Kraften skal være varm.

DSC_0151

Hell over i en bolle.

DSC_0156

Legg spinatwrapsen i den varme kraften og la de trekke i ca 2 minutter. Du kan også legge dem i kraften før du heller over i porsjonsboller. De skal ikke overkoke, men heller ikke være rå. Så gjenstår det bare å nyte herligheten.

DSC_0212

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord: ,

Kategorier: Suppe, Svin

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

2 kommentarer den “Suppe med spinatwraps – salsiccia”

  1. Karin Marthinusen
    januar 30, 2013 kl. 3:28 pm #

    For en enkel og god ide til suppe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: