Kalvebryst i tomat og løk

kalv med tomat løk og zucchini

Denne gryteretten er nok et eksempel  på at det enkle oftest er det beste. Langkokt kalvebryst i tomat og løk, nydelig kost for kroppen. Helt til slutt spisset ytterligere med gul og grønn zucchini. Serveres med ris til og gjerne et glass rødt. Velbekomme!

kalv tomat og løk

Ingredienser

6 pers

ca 1 kg kalvebryst i biter

1 gul løk

4 tomater flådde el 1 boks hele tomater

1 grønn zucchini

1 gul zucchin

4 dl vann

2 laubærblader

salt og pepper

kalv i biter

Krydre kjøttet og brun raskt av i en varm jernpanne.

kalv i gryte

Legg kjøttet over i en jerngryte, tilsett løk i skiver, tomat og vann. Hakk tomatenen før du legger dem opp i gryten. La det hele stå og småkoke i ca 1-1 1/2 time.

zucchini

Del zucchinien i to, fjern innmat og skjær så i tynne skiver. Legg opp i gryten når den har ca 15-20 minutter igjen av koketiden.

kalv med tomat løk og zucchini

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord: ,

Kategorier: Kjøtt, Okse Kalv

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: