Orecchiette med chilireker og grønne erter

pasta orchietti

Dette her må vel være, i likhet med gårsdagens innlegg, et godt tips til vinterferiemat for deg som skal til fjells:) Enkelt, kjapt og godt! Fyller kroppen med karbohydrater etter en lang dag i skisporet. Det er meldt strålende vær så jeg gleder meg som bare det, og ikke minst det å få muligheten til masse frisk luft:)

pasta

Ingredienser

4 pers

500 gr orecchiette

500 gr reker

200 gr grønne erter

Chilipasta

1 tsk chilipulver

3 ss olje

1 fedd hvitløk

1 spissodd honning

1 tsk soyasaus

salt

chilipaste

Bland alle delene til chilipasten i en stekpanne og la de småkoke på svak temperatur i ca tre minutter, pass på å røre hele tiden. Sett til side.

reker og erter

Skrell rekene og forvell ertene i kokende vann.

reker i chilipaste

Varm opp chilipastaen på nytt, tilsett eventuelt en liten dash hvitvin og bland godt med rekene.

reker og erter i paste

Vend inn ertene og hold på varmen til orecchiette er ferdig kokt. Bland alt sammen og nyt!

pasta orchietti

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord: , , ,

Kategorier: Pasta

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: