Auberginegrateng med parmesan

Aubergineform med parmesan

Dette er vinterferieluksus på sitt beste:) Jeg koser meg i langrennssporene på Geilo, perfekt  skiføre og strålende vær. Som dere ser så blir det litt kokkelering også, en fantastisk auberginegrateng servert sammen med entrecote og grønn salat, smaker så det holder etter en lang dag i frisk luft. Velbekomme!

aubergine

Ingredienser

3-4 aubergine

3 bokser krissede tomater

2 fedd hvitløk

2 never parmesan

1 mozzarella

urter

salt og pepper

olivenolje

tomat og hvitløk

Lag en tomatsaus av tomater på boks, to fedd hvitløk, urter, salt og pepper.

tomatsaus

La tomatsausen koke mens du ordner alt det andre.

aubergine stekpanne

Skjær auberginen i tynne skiver og stek lett på både sider i en varm panne med olivenolje.

aubergine stekt i skiver

Legg skivene på et kjøkkenpapir og dryss på salt.

parmesan

Riv parmesanen og del mozzarellaen i små biter.

aubergine mozzarella på toppen

Legg først et lag med aubergine bunn, deretter et tynt lag med tomatsaus og et dryss med parmesan og litt mozarella. Gjenta dette til du har ca fem lag og avslutt med parmesan og mozzarella. Sett inn i ovnen i ca 30 minutter på 180-200 grader.

Aubergineform med parmesan

Hilsen Annica

About these ads

Stikkord:

Kategorier: Ukategorisert

Abonner

Abonner på vår RSS strøm og sosiale profiler for å få oppdateringer.

Én kommentar den “Auberginegrateng med parmesan”

  1. Monica
    mars 1, 2013 kl. 12:01 am #

    Ser deilig ut!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: