OM MEG

Jeg heter Annica, er svensk og bor i Oslo med mann og fire tenåringer. Jeg elsker å lage mat og min kulinariske filosofi bygger på å være nysgjerrig, bevisstgjøre sansene,  lage mat fra bunnen av og møte mennesker med et smil. Bloggen er min hobby ved siden av full jobb. Jeg har en bachelor i organisajsonspsykologi og jobber til daglig som rekrutteringsrådgiver i Telenor.

Jeg synes det er like gøy å lage mat i hverdagen som til fest og min matlaging blir best da jeg kan forme underveis. For det trengs litt planlegging, gode råvarer, kreativitet, en stor porsjon tålmodighet og til slutt et lite smil.

En smaksopplevelse for meg blir optimal når jeg klarer å skape noe som gir sansene et snev av gjenkjennelse samtidig som det trigger det ukjente til både mersmak og undring.

Annica Om Mat er nå å finne på Facebook, følg meg gjerne videre der:)


Hilsen

Annica

anni-vae@online.no

20 kommentarer den “OM MEG”

  1. Eli Garmann
    september 6, 2010 kl. 8:34 am #

    Hei Annica,

    Kjempefin nettside – her fant jeg veldig mye inspirasjon og spennende oppskrifter!

    Mvh Eli

    • september 7, 2010 kl. 10:08 am #

      Hei Eli,

      Så hyggelig at du liker min blogg, det gir meg inspirasjon tilbake:-)

      Ha en fortsatt god dag!

      Hilsen
      Annica

  2. november 23, 2010 kl. 9:48 pm #

    Hei Annica.

    Gratulerer med en fin blogg. Jeg har lagt inn en link til siden din hos meg på http://www.matogvinnett.no.
    :-)

    • november 24, 2010 kl. 6:29 pm #

      Takk Jørn,

      Veldig hyggelig å få en plass på din fine side om mat og vin:)

      Jeg linker deg til på min side!

      Hilsen
      Annica

  3. Marianne Røsby
    desember 12, 2010 kl. 11:06 am #

    Hei Annica, takk for igår. Det var så hyggelig å møte deg. Jeg har laget din smoothie til frokost, perfekt start på dagen etter fest igår. Og bloggen din ser super ut. Gleder meg til å få mer inspirasjon.

    mvh
    Marianne

    • desember 12, 2010 kl. 7:35 pm #

      Hei Marianne,

      Takk, i like måte:) Lagde meg en smoothie jeg også etter at jeg leste ditt innlegg. Smoothie sitter fint etter en skikkelig fest:)

      Fortsatt god kveld!

      Hilsen
      Annica

  4. desember 22, 2010 kl. 8:34 pm #

    For en spennende blogg! :D

    • desember 22, 2010 kl. 9:45 pm #

      Takk Veronica:) Sååå utrolig hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
      Klem A

  5. Anne Marie
    februar 21, 2011 kl. 7:53 pm #

    Heisann!
    Kjempeblogg, blir veldig inspirert.
    Kommer til å besøke deg ofte ,O)Takk.

    • februar 22, 2011 kl. 9:44 am #

      Hei Anne Marie,

      Takk for veldig hyggelig tilbakemelding:)

      Ha en fortsatt god dag!

      HIlsen
      Annica

  6. Gro Anita Tveit
    mars 12, 2011 kl. 10:45 am #

    Hei!
    Jeg finner så mye spennende og inspirerende her, kjempeflotte sider!
    Nå har jeg skrevet ut oppskriften på hjemmelagede taco-lefser, og har et dataspørsmål, er ikke helt stø på det her: finnes det en måte å få til en utskrift av bare oppskrift? Jeg har fått ut 9 sider…

    Hilsen Gro Anita

    • mars 14, 2011 kl. 7:38 am #

      Hei Gro Anita,

      Tusen takk for flott tilbakemelding.

      Jeg kommer til å utvikle siden min fremover og en printervennlig versjon ligger på prioriteringslisten, så intill videre håper jeg på tålmodige lesere:-)

      Ønsker deg en fortsatt god dag!

      Hilsen
      Annica

  7. randi
    mai 5, 2011 kl. 4:20 pm #

    Hei. Jeg lurer på hvor jeg kan få tak i vahlorna sjokoladen. Jeg bor på vestlandet narmere sagt i haugesund. Har noen oppskrifter som jeg vil prøve og der skal der vere vahlornasjokolade i. Er det en dyr sjokolade? Håper du kan ji meg ett svar. Hilsen Randi

  8. Tonje
    desember 16, 2011 kl. 11:28 am #

    Hei Annica.
    Kom over bloggen din nå, og koser meg veldig med det jeg leser. Den er kjempefin! Gleder meg til å prøve konfekt oppskriftene i helgen! :-)
    God jul!
    Hilsen Tonje.

    • desember 16, 2011 kl. 12:20 pm #

      Takk Tonje, veldig hyggelig kommentar:)

      God Jul til deg også!

  9. januar 23, 2012 kl. 12:00 pm #

    Hei, igjen, Annica! Takk for lenkinga til http://www.farminsittkjokken.com! Lenke til din blogg dinn du her: http://farminsittkjokken.com/?page_id=136. Sei frå om du vil ha med litt meir presis info om deg:) Mvh. Geir

    • januar 29, 2012 kl. 5:09 pm #

      Hei Geir, Takk:) Legger blogger til min side som jeg synes er bra og som kan inspirere meg på noe vis. Du skriver godt og har fine bilder, i tillegg publiserer du spennende oppskrifter, so keep up the good work!

      Ønsker deg en fortsatt fin søndagsaften!
      Hilsen
      Annica

  10. Mariken Holter
    august 15, 2012 kl. 6:03 pm #

    Hei Annica. Lot meg lede inn på bloggen din i dag og har kost meg med mange spennende retter, restauranttips, nydelige bilder og gode beskrivelser. Veldig bra!! Klem Mariken

  11. september 20, 2013 kl. 9:21 am #

    Tusen takk for dagens carbonara oppskrift. Skal på hytta med kantreller rett utenfor døren, så denne blir fin. Har du vinforslag til – hvit?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: