KONTAKT

Ønsker du å annonsere på Annica Om Mat, vennligst ta kontakt på mailadresse anni-vae@online.no eller mobil 922 62 958.

Hilsen Annica

14 kommentarer den “KONTAKT”

 1. Trygve
  oktober 20, 2012 kl. 6:29 pm #

  Du verden for noen fine sider du har fått! Hvordan får du tid til alt dette?! Er imponert! Hyggelig å treffe deg tilfeldig idag, nå skal det forberedes Hjortefilet med rotpure her ;)
  Ha en fortsatt hyggelig aften ;))
  Trygve

 2. Dag Arne Wivelstad
  oktober 23, 2012 kl. 3:45 pm #

  Var inne på nettet og leste oppskrifter. Denne siden hadde fantastisk mange gode oppskrifter. Selvsagt lagret jeg den som Favoritt før jeg skulle lese litt om hvem som stod bak siden. Og så var det Annica!!! Gratulerer med en utmerket side. Jeg vet jo at du er fantastisk til å lage mat. Gratulerer!!!

 3. Kristine
  november 19, 2012 kl. 12:56 pm #

  Hei :) ser at du bruker Valrhona-sjokolade og lurer på hvor du får tak i det fra?

 4. Gine maren sollien
  desember 29, 2012 kl. 6:00 pm #

  For en fantastis matblogg!!!
  Jeg skal lage tindvedmousse med hvit sjokoladekrem til nyttår. Jeg var usikker på hvor mye gelatinvann jeg skulle bruke i sjokoladekremen…..
  Takk igjen for inspirasjon!!
  Gine Sollien, Hamar.

  • desember 30, 2012 kl. 10:06 pm #

   Hei Gine, Takk for hyggelig kommentar:) Beklager sent svar, håper du har funnet ut av gelatinvann. Jeg pleier som regel å skylle gelatinplatene i kaldt vann, etter at de har ligget i kaldt vann, så skviser jeg ut alt vann med hånden, deretter blander jeg det inn i det varme. I dette tilfelle så skal det hele varmes lett, og gelatinplatne reagere ganske raskt på varme, så det skal ikke så mye til før de løsner opp.

   Ønsker deg riktig lykke til! Tinnvedmousse med hvit sjokolade er kjempegodt:)

   Godt nytt år!

   Hilsen Annica

 5. Gine maren sollien
  januar 7, 2013 kl. 3:14 pm #

  Tusen takk for svar!!!
  Jeg eksperimenterer mye med mat pga intoleranse for alle melkeprodukter og mel og synes jeg begynner å få litt sving på matlagingen. Jeg savner fortsatt gode sauser, og begynner å bli litt «mett» av kokosmelk som erstattning : ). Har du noen oppskrifter for oss «matsære». Hilsen Gine

  • januar 9, 2013 kl. 8:51 am #

   Hei Gine,

   Jeg tror jeg kan gi deg noen små tips som du kan teste ut og bygge videre på. Hadde jeg hatt intoleranse for mel og melk ville jeg først og fremst grunne en saus med pesto. Enten ved hjelp av friske urter eller som jeg pleier å gjøre når jeg smaksetter mine asiatiske retter. Da blander jeg tørkede malte kryddere sammen med feks honning, soyasaus etc. Dette ville jeg brukt som en starter og eventuelt blande det ut med feks.olje, eventuelt annet flytende som du tåler. Dette kan brukes til nesten alt, du bestemmer smaksettingen og tilpasser deretter, enten det skal være til fisk, pasta, kjøtt eller grønnsaker:) Håper dette hjelper litt…:)

   Ha en fin dag videre!

   Hilsen Annica

  • april 16, 2013 kl. 1:31 am #

   Ville bare si noen ord. Jeg har levd i snart 15 år med forskjellige intoleranser, og har «landet på» kumelk og hvetemel. Vet ikke hva slags sauser du er ute etter og Annica er nok mye mer fancy en meg altså, men jeg lager de fleste sauser ut av kraft eller sy fra maten jeg koker eller lager. Lag kjøtt i ovnen, rødt som hvitt, legg det på rist med plate under ( eller egen form med rist), legg feks gulerøtter, løk, hvitløk og et par skiver sitron. Da får du en fantastisk base for sauser, eventuelt kan du ha i litt glutenfri soyasaus om du tåler det, dette er noe alle burde gjøre heller enn posesauser uansett :-), Eller kok opp kraft på oksehaler, kylling/kalkunskrog,anbefaler økologiske dyr særlig når det kommer til kylling da kraften blir tusen ganger bedre. Jeg får nesten 2 dl saus bare ut av et stk kyllinglår fra Stangekylling.Ellers er det mange måter å lage gode tomatsauser, hvite sauser dersom du tåler/liker erstatinger som soja/havrefløte ( sistnevnte om du tåler havre selv om den kan være forurenset av hvete). Jeg anbefaler merket Oatly, og skygg unna all rismelk som ikke «oppfører» seg så bra i saussammenheng ( mener nå jeg)

   • april 21, 2013 kl. 4:31 pm #

    Takk annika for kloke ord:)

    Hilsen Annica

 6. Gine maren sollien
  januar 10, 2013 kl. 7:10 pm #

  Så flott!! Du er gull!!! Dette skal prøves ut!! Tusen takk! Ha en deilig helg da den kommer.

  Gine.

 7. Gine maren sollien
  mai 17, 2013 kl. 1:59 pm #

  ..atter en gang; takk for en fantastisk matblogg!!!!!! Når jeg skal lage noe godt, har lyst på noe litt annerledes eller er matlei og trenger inspirasjon, titter jeg innom…..og går bestandig i gang med friskt mot!!!! TakkTakkTakk!!!!

  • mai 18, 2013 kl. 3:29 pm #

   Takk, takk Gine, setter veldig pris på din tilbakemelding. Dette gir meg enda mer motivasjon til å kokkelere og dele…

   Ha en fin dag!

   Hilsen Annica

 8. Gine maren sollien
  mai 17, 2013 kl. 2:04 pm #

  Takk Annika Hansen! : )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 203 andre følgere

%d bloggers like this: