T-BONE MED GRØNNPEPPERSAUS

En frisk salat til et stykke grillet biffkjøtt er enkelt og greit å servere om sommeren, en favoritt som alltid faller i smak. Sommersalaten har så mye smak i seg selv at den fint kan stå alene som tilbehør på tallerkenen, men det er også godt med noe som runder av det hele en anelse. Som her feks en grønnpeppersaus, veldig enkel og utrolig god, spesielt til grillmat:)

Ingredienser

6 pers

ca 1,2 kg t-bone

3 dl kremfløte

2 ss whiskey el brandy

4 ss grønnpepper

1 tsk finhakket sjalottløk

1 ss smør

2 ss sennep

Varm  kremfløten i en kjele

Tilsett whiskey og grønnpepper og reduser til sausen begynner å tykne

Smak av med sennep og bland inn sjalottløken, hold på varmen

Legg kjøttet på grillen eller stek i en varm jernpanne

Hilsen Annica

Stikkord: , , , ,

Kategorier: Kjøtt, Okse Kalv

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment den “T-BONE MED GRØNNPEPPERSAUS”

  1. august 14, 2012 kl. 9:26 pm #

    Da er jeg spent, hvor får jeg kjøpt Tbone i Oslo? Regner med din er av super kvalitet?++

Legg igjen en kommentar